SaunaGrandPrix_kartta_2016

Klikkaa kartta suuremmaksi ja tulosta jääkaapin oveen!

Toivolansaareen pääset Ikaalisten liittymästä opastettua reittiä myöten. Vaasantieltä noin 5km.

Google Maps ajo-ohjeet

Perjantain tapahtumatori on aivan kaupungin keskellä kirkon vieressä. Esittelyyn on vapaa pääsy, mutta torialue on varattu saunoille. Siellä pääset klo 17:00 näkemään saunat ja voit jo valmistautua seuraavan päivän saunakierrokseen valitsemalla mieluisimmat. Saunat esittelee ”Pormestari” joka lähettää ne torilta vuorotellen omille paikoilleen Toivolansaareen.  Kaikkia et ennätä käymään nautiskellen päivän aikana ilman että nahka kuluu puhki. Torilla on myös muuta ilmaisohjelmaa.

Itse tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Myös ohjelmatarjonta on maksutonta.  Moottoriajoneuvolla tullessasi, varaa valmiiksi 6.00€ pysäköintiraha tai jätä ajoneuvo kaupungin keskustaan. Tulotie molemmin puolin ja satama-alue ovat pelastusteitä ja kiellettyjä pysäköintialueita. Saunomaan tulevat pyritään pysäköimään mahdollisimman lähelle aluetta, jotta pääsee käymään saunomisten välillä autolla. Saunarannekkeet myydään leirintäalueen portilla olevasta SAUNATOIMISTOSTA.

Jos haluat viettää ikimuistoisen saunapäivän, osta sisääntullessasi saunaranneke 10.00€. Lapset alle 15v 5.00€ Lapset alle 5v. vanhempien kanssa ilmaiseksi. Rannekkeen mukana saat arvosteluun oikeuttavan lipukkeen joka toimii samalla omana arpalippunasi. Rannekkeen numerolipukkeen ja sauna-arvostelun palauttaneiden kesken arvotaan Ikaalisten Matkatoimiston  2h Tallinan matkalippu arvoltaan noin 100€. Lipuke tulee palauttaa saunatoimistoon klo 17.00mennessä.

Alueella ei ole säilytyskoppeja, joten älä ota arvoesineitä mukaan. Helposti tunnistettava saunareppu/kori on kätevä olla mukana. Kaikilla kioskeilla ei ole korttimaksu mahdollisuutta. Ikaalisissa lähin pankkiautomaatti on torin laidalla.

Käymälöitä on sauna-alueen molemmilla reunoilla. Leirintäalueen WC:t ja suihkut ovat vain leiriytyjien käytössä, mutta leirintäalueen saunan suihkut ovat yleisessä käytössä. Mikäli vedessä on havaittu levää, on siitä tieto saunarakennuksen seinällä ja uimista tulee välttää. Uintivalvoja on paikalla rajoitetun ajan. Kts ajat rannan kyltistä.

Huomioi, että saunat ovat yksityiskäyttöön rakennettuja. Kunnioita niiden käyttöä, kiitä omistajaa ja kerro mielipiteesi. Samasta syystä niitä ei ole erikseen turvatarkastettu. Saunat eivät täytä kaikkia rakennus standardeja, joten kuumaan kiukaaseen pääsee helpostikin koskemaan. Saunot siis kussakin saunassa AIVAN OMALLA VASTUULLASI. VANHEMMAT VASTAAVAT LASTENSA TURVALLISUUDESTA JA KÄYTÖKSESTÄ Onnettomuuksien varalta alueella on ensiapuryhmä päivystämässä.

Muutama sana saunojen käytöstä:

  1. pyyhi jalkasi vesivadin kautta jos sellainen on
  2. älä laita kiukaan päälle MITÄÄN
  3. älä heitä kiuasta kylmäksi liiallisella veden lotraamisella. Opasta myös lapsesi.
  4. kerro saunamajurille jos kiuas on kylmennyt. Lisävesi ei auta.
  5. kerro myös jos havaitset jotain poikkeavia vaaratekijöitä (naulankantoja tikkuja jne)
  6. kunnioita muidenkin saunomista
  7. kysy lupa vihtomiselle sekä majurilta että kanssasaunojilta
  8. muista ottaa omat pyyheesi ja tossusi mukaan kun poistut saunalta

Löytötavaroita voit tiedustella saunatoimistosta.

SAUNAREPUN/KORIN SISÄLTÖ:

Vesipullo
Pyyhe tai pari
Varvastossut
Minigripkukkaro
Saippua/shampoo

Saunat jäävät majureiden käyttöön klo 20.00 alkaen, joten poistuthan saunoista viimeistään silloin tai kysy ainakin erikseen lupa jatkoajalle. Alueella alkaa hiljaisuus klo 23:00.

ALKOHOLIN TUONTI ALUEELLE ON KIELLETTY! Siksi saunaoluet myydään sopuhintaan anniskelualueilla. Majoitttujat normaalikäytännön mukaisesti omissa pilttuissaan