SaunaGrandPrix_kartta_2016

Klikkaa kartta suuremmaksi ja tulosta jääkaapin oveen!

Kokoonnumme Ikaalisten torille perjantaina klo 17.00. Saunat esitellään yleisölle yksitellen, jonka jälkeen saunan voi siirtää saareen (1km) sille osoitetulle paikalle. Hae saunarannekkeet saunatoimistostolta leirintäalueen portilta koko porukalle kun olet ajanut saunan paikoilleen.

Toivolansaari @ Google Maps

Ikaalisen Tori @ Google Maps

Saunat ryhmitetään upeimmalle paikalle nurmialueelle aivan rannan edustalle. Ota mukaan lankut/laudat, joiden päälle saat saunasi parkkiin, jotta se ei uppoa sateen sattuessa teltta-alueen nurmeen.

10 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle pitkämatkalaiselle olemme varanneet veloituksettomat mökit majoitusta varten. Mökit ovat vaatimattomia 2-4 h lautamökkejä ilman petivaatteita. Saunojen tuojille leiripaikat vaunulle ja autolle veloituksetta. Kukin varaa omat majoituspaikkansa. Aluetta ei suljeta muilta leiritsijöiltä, joten ole ajoissa liikkeellä. Teille on varattu oma alue. Vahvistamme järjestäjän puolelta vain saunantuojien varaukset.

Perjantai-ilta on varattu teille, kutsuvieraille, sponsoreille ja medialle. Ohjelma alkaa klo 19. Tarjoamme teille tervetulomaljat sekä ilta-ohjelman. Tarjolla on myös maksullinen VIP-ruokailu 18-20. Pukukoodi: Paitapakko, frakkia ei vaadita, mutta uikkaritkaan eivät kelpaa.

Saunat lämmitetään vieraille ja itselle klo 20- 23. Leirintäalueen sauna myös käytettävissä.

Vesi kannetaan itse vesipisteiltä. Puut ”talon” puolesta puupisteeltä noutaen.

Alueella on on ennalta ehkäisevä yövartiointi, mutta järjestäjä ei vastaa silti mahdollisista vahingoista.

Mikäli haluat lepuuttaa tai uudelleen lämmittää saunaa hetken ja/tai ilmoittaa iltasulkemisesta, ota mukaasi SULJETTU-kyltti, mielellään kellolla varustettuna.

Järjestäjän vastuuvakuutus ei korvaa saunojen vahinkoja. Varusta saunasi 6kg:n sammuttimella.

Se on palotarkastajan vähimmäisvaatimus. Suora esteetön kosketusmahdollisuus kiukaaseen tulee myös estää.

Väkevien juomien tuonti alueelle EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Tavattaessa saunakunta voidaan poistaa alueelta. Oluet ja siiderit kohtuullisesti janoon ok. Saimme alueen käyttöön koemielessä. Toimitaanhan niin että pääsemme toistekin. Saarella sijaitsee leirintäalueen yläpuolella vanhainkoti. Kunnioitammehan heidän rauhaansa ja hiljenemme klo 23.00.

Lue myös vieraille tarkoitettu osio, niin tiedät mitä he odottavat ja mitä majuri voi vierailta odottaa.

Katso tästä alueen kartta

Vastuullinen järjestäjä: Gee-Tee-Vee Oy LY 0664319-7

Yhteyshenkilö:

Antero Miikkulainen

0400-736061

anmi53@hotmail.com