Alkusanat

Posted by on Syy 29, 2015 in Yleinen | No Comments

ALKUSANAT

Liikkuvien saunojen kokoontumiset alkoivat reilut kymmenen vuotta sitten sisäpiiritapahtumana Teuvalla. Nopeasti puskaradio levitti tietoa ja tapahtuma paisui tuhansien ihmisten kesäiseksi saunatapahtumaksi. Itsekin saunafriikkinä tapahtumassa vierailleena halusin tuoda tapahtuman Pirkanmaalle, jossa on tarjolla runsaasti vesistöjä ja pitkät saunaperinteet. Tähän tuli mahdollisuus kuin tilauksesta, kun Teuvalaiset talkoolaiset halusivat pitää hengäshdystaon vuonna 2016.

Samalla avautuu tilaisuus uudistamiselle. Paikka on uusi ja kaikin puolin sopiva kyseiseen tarkoitukseen. Ikaalinen mahdollistaa yöpymisen kaikille halukkaille, saunalautoille on vesillelaskupaikka aivan alueen vieressä, kaikki saunat saadaan veden äärelle, kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Ikaalinen sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sauna Grand Prix -nimi tulee uudesta saunojen palkitsemistilaisuudesta. Nimi velvoittaa myös pitämään yllä korkeaa tasoa. Tavoitteena on tehdä tästä kaikkien saunatoimijoiden vuoden MUST-tapahtuma. Toivotan kaikki liikuteltavat saunat ja sauna-alan ammattilaiset sekä saunomisesta kiinnostuneet mukaan.

Tervetuloa Ikaalisiin 15-16.7.2016

Antero Miikkulainen

Tapahtumajärjestäjä