Sauna Grand Prix 2016

Posted by on Syy 27, 2015 in Tiedotteet, Yleinen | No Comments

Liikkuvien saunojen yhteinen illan vietto kruunataan Grand Prix palkinnoin.Yleisö valitsee palkintojen saajat seuraavissa kategorioissa:

KAUNEIN SAUNA, PARHAAT LÖYLYT ja INNOVATIIVISIN SAUNA.

Grand Prix palkitsemisella haluamme innostaa saunaharrastajia kehittämään aina vain hienompia saunoja.

Osallistumaan pääsevät kaikki erilaiset mobiilit saunat. Ensimmäisenä järjestelyvuotena otamme mukaan vain 30 ensimmäistä ilmoittautunutta saunajoukkuetta. Pari isompaa liikkuvaa saunaa kuten linja-auto ja muutama lauttasauna sopii lisäksi alueelle. Meillä on tarjota hyvät leirintäalueen fasiliteetit ja upeat ranta-alueet. Kaupungin palvelutkin ovat aivan vieressä. Leirintäalueen lisäksi vastapäisestä Ikaalisten kylpylästä löytyy edullisia majoitus vaihtoehtoja.

Perjantai-iltana klo 17.00 saunat kokoontuvat Ikaalisten torille esittelyyn. Toivolansaari on perjantaina avoin vain leiriytyjille ja saunojen tuojille.

SAUNA GRAND PRIX

Lauantai on yleisötapahtuman vuoro klo 11-20. Alueelle on VAPAA PÄÄSY. Moottoriajoneuvoilla saapuville on varattu runsaasti maksullista (6.00€) parkkitilaa saaren puolelta. Satama-alueella ja tuloväylällä on pysähtymiskielto. Jätä siis auto kaupungin puolelle jollet halua tukea tapahtumaa parkkimaksulla. Varaa tasaraha kulun sujuvoittamiseksi. Jos tulet saunomaan voit ostaa rannekkeen samalla. Vain käteinen maksu käy. Rannekkeella kaikki saunat ovat käytettävissäsi. Aikuisten ranneke 10.00€, nuoret alle 15v 5.00€ ja alle 3v. Ilmaiseksi.

Veneellä saapuvien rantautuminen tapahtuu satama-alueelle. Toivolansaaren rantaan ei saa ajaa veneellä, koska siellä on uimareita. Älä lähesty moottoriveneellä rantaa merkittyä reittiä lähempää.

Kaikki saunat lämpiävät yleisölle klo 12.00 alkaen. Saunarannekkeen lunastamalla pääset saunomaan niin monessa saunassa kuin haluat. Mutta huomaa, että SAUNOMINEN TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Saunamajuri huolehtii vain lämmityksestä ja kertoo omasta saunastaan. Alueen ohjelmatarjonta on maksutonta.

Tämä on koko perheen iloinen tapahtuma. Jätäthän siksi voimajuomat kotiin. ”Sauna ilman olutta on teeskentelyä” pitänee monen mielestä paikkansa. Siksi alueella on anniskelualue josta myydään saunaoluet ja siiderit kohtuu hinnoin. Eväitäkään ei tarvitse tehdä sillä alueella on myös kattava ruokailumahdollisuus tarjolla. Leirintäalueen kahviosta saa pikkupurtavat ja saunamakkarat.

Pärjäät periaatteella iloinen mieli, pyyhe, uikkarit ja vähän käteistä mukaan.